Živý přenos „Sob Rudolfa rudého s nosem“: Všechny způsoby sledování v roce 2020

Rudolph Red Nosed Reindeerlivestream

Nasaďte si na ten malý červený nos masku, Rudolfu! Již více než 50 let Sob Rudolf Rudý zdobí naše televizní obrazovky, vřelé přivítání uprostřed chladných, ledových zim. Tento rok se nijak neliší - na severním pólu není pandemie. Uspokojte se s horkým kakaem a sledujte, jak váš oblíbený kamarád sobů znovu zachrání Vánoce.



je to vždy slunečné období 12 hulu

Klasika Rankin / Bass Sob Rudolf Rudý je v akci o prázdninách pro všechny fanoušky Hermey, Santu a všech ostatních sobů. Pokud chcete sledovat balení dárků, jste na správném místě. Kdy bude Rudolf být v televizi? Streamuje se? Tady je vše, co potřebujete vědět o sledování Sob Rudolf Rudý tento rok:



Co je to kanál Sob Rudolf Rudý na?

Po více než 30 letech na CBS přechází klasika Rankin / Bass na kanál Freeform. Získali práva na klasiku, aby to ukázali ve svém programu 25 dní Vánoc. Pokračujte do Freeformu!

Je-li Rudolf v televizi v roce 2020? Je-li Sob Rudolf Rudý na?

Sob Rudolf Rudý měl jednu premiéru na CBS a všechny budoucí představení budou na Freeformu. Další představení bude tuto sobotu 19. prosince v 17:30 ET / 16:30 CT. Freeform, který povede až k velkému Štědrému dni, ho vysílá několikrát.



Sob Rudolf Rudý bude vysíláno na Freeform v následujících termínech:

  • Sobota 19. prosince v 17:30 ET / 16:30 CT
  • Neděle 20. prosince v 16:00 ET / 15:00 CT
  • Čtvrtek 24. prosince v 20:50 ET / 19:50 CT
  • Pátek 25. prosince v 17:00 ET / 16:00 ET

Zbytek můžete procházet Program Freeform's 25 Days of Christmas zde , ale zkontrolujte místní výpisy kabelového kanálu.

Jak najdu živý přenos Freeform? Jak živý přenos Sob Rudolf Rudý :

Pokud máte poskytovatele kabelové televize, můžete živě streamovat Sob Rudolf Rudý na Volný tvar pomocí kabelového přihlášení .



Můžete se také přihlásit do Freeform prostřednictvím předplatného na YouTube TV, Hulu s Live TV, fuboTV, DIRECTV NOW nebo PlayStation Vue. Tyto platformy budou mít také živé vysílání kanálu Freeform.

Kde mohu sledovat Sob Rudolf Rudý ? Kde mohu streamovat Sob Rudolf Rudý ?

Žádná z těchto dob nepracuje na sledování Rudolf žít v televizi? Žádný strach, je k dispozici pro streamování jinde! Můžete si koupit Sob Rudolf Rudý na VUDU za 4,99 $ - je v prodeji! Sledujte, kdykoli chcete.

tammy ze skutečného světa

Kam streamovat Sob Rudolf Rudý