Lollapalooza 2021 živé přenosy hitů Hulu: Zde je rozpis toho nejlepšího z festivalu

Lollapalooza 2021 Live Stream Hits Hulu

Od roku 2005, kdy se Lollapalooza etablovala ve svém současném formátu jako čtyřdenní živá hudební instalace podél chicagského jezera, se stala destinací, která má růst a měnit se s měnícím se vkusem a očekáváním stovek tisíc každoročních návštěvníků. Navázal na vybavení festivalu současné hudby – DJský stan se samostatnými rave pojmenovaný pro zakladatele a duchovního mecenáše Perryho Farrella, pódium Kidzapalooza pro potomky stárnoucích indie rockových fanoušků se sluchátky – a minulý rok se přeorientoval na digitální formát jako zuřil Lockdown. Lolla 2021 byla formulována rychle uprostřed Velkého znovuotevření, ale setkala se s chřadnou kritikou za své problematické protokoly COVID, které v zásadě svěřují dohled nad řádným maskováním a prokazováním očkování partě mladých lidí, kteří mají pravděpodobně větší zájem o párty se svými kamarádi v těsné blízkosti.



Bohužel, The Delta Variant není nějaká nastupující emo kapela hrající na vedlejší scéně. Ale zatímco Lollapalooza 2021 je nastaven na odskočení navzdory značné míře statické elektřiny COVID-19, a to díky jeho streamovací partner Hulu , nemusíte se bát viru nebo dokonce front na pivo a koupelny. Takže si nalijte svůj oblíbený studený nápoj a zapněte počítač, protože RFCB má vaše tipy Lolla-At-Home, které můžete kliknout.



ČTVRTEK 29. ČERVENCE 2021

Orville Peck & Yola na koncertě - Morrison, CO

Orville PeckFoto: Getty Images



Canelo bojuje dnes večer

Orville Peck, 15:45 ET, 14:45 CT, 12:45 PT


Zahalený třásněmi a posedlý barokním, okouzlujícím pohledem na country a western, který se stal ještě zajímavějším s jeho účastí v Lady Gaga. Born This Way Desáté výročí — Born This Way (The Country Road Version) si jistě najde cestu do jeho Lolla setu — Orville Peck je rozhodně výstavní poník na cestách. A spolupráce nekončí u Gagy: Peck dostal Johnnyho Cashe na přebal Jacksona, který se objeví na RuPalův Drag Race nedávná sada obalů vítězky Trixie Mattel Úplné pokrytí, sv. 1 .

Černé pumy, 18:10 ET, 17:10 CT, 15:10 PT


Austin’s Black Pumas, nominovaní na nejlepšího nového umělce na Grammy 2020, prorazili se sluncem zalitým, funkem a gospelem zabarveným singlem Colours z jejich stejnojmenného debutu v roce 2019 a nikdy se neohlédli zpět. Zpěvák/kytarista Eric Burton a kytarista/kapelník Adrian Quesada vyvinuli impozantní hru pro dva muže, s Burtonovými vokály vpředu připomínající Otise Reddinga a vznášející se nad instrumentací, která obaluje psychedelii v texaském prachu. Ale Black Pumas jsou také dotažené, na cestách testované živé kombo, které vypilovalo svůj zvuk na pódiích po celé zemi a jejich set Lolla by měl být spolehlivým způsobem, jak odstartovat víkend.

PÁTEK 30. ČERVENCE 2021

LOLLAPALOOZA JACK HARLOW

Jack HarlowFoto: Getty Images



White Reaper, 19:15 ET, 18:15 CT, 16:15 PT


Ve své stále mladé kariéře si White Reaper užili nos nad jakýmkoli voláním, aby zůstali pokorní. Od jejich debutu, počin Polyvinyl z roku 2015 White Reaper to dělá znovu , na její navazování Nejlepší americká kapela na světě , a dále do vod velkých labelů, tito kluci jsou nejšťastnější, když nafukují hruď a bouchají rockery plné punk-popu s hrdě nafoukanými refrény. Ve zvuku White Reaper jsou slyšet ozvěny chytrých a (chytrých) chicagských rockerů Twin Peaks, ale často se zdá, že jsou tak nadšení, že se dostali do hlučného refrénu, že jemnost je ořezaná, což zní jako dobrá věc pro horké letní noci.

kdy se manifest vrátí

Jack Harlow, 21:00 ET, 20:00 CT, 18:00 CT


Jack Harlow pije vodu a nosí ochranu. Má kariéru a hodně investuje. Ve skutečnosti tomu rád říká vášeň, a proto nemůže odpočívat. Vy si však můžete odpočinout, jak chcete, když budete sledovat tohoto mladistvého rappera s kudrnatými vlasy ze slávy What's Poppin' a rušnou telemetrii Tik Tok, jak se ujímá jeviště Lake Shore na jižním konci Grant Parku, kde je na palubě. pozice pro Tylera, titulek Tvůrce byl nastaven na 8:45, přímo přes pole na pódiu T-Mobile.

SOBOTA 31. ČERVENCE 2021

LOLLAPALOOZA JOURNEY

Steve Smith, Neal Schon a Arnel Pineda z Journey.Foto: Kevin Kane

Hinds, 14:50 ET, 13:50 CT, 11:50 PT

Madrid, Španělsko kvarteto Hinds dělá elegantní, svižný garážový pop s hrdě lo-fi estetikou a spoustou elánu zpět k řvoucím, melodickým kapelám C86 z dávných dob. Křičící, často ve skupině zpívané vokály se volně mísí mezi angličtinou a španělštinou a je snadné se nechat chytit do křiku, než si všimnete, jak dobře postavené jejich ekonomické písně skutečně jsou. Se dvěma celovečerními hrami a třetí, rok 2020 je dobře přijat Nejkrásnější kletba , kteří jim poskytli ještě větší mezinárodní platformu, nemluvě o jejich nabušeném coveru The Clash’s Spanish Bombs, si Hinds pravděpodobně zaslouží místo Lolly o něco výše.

Cesta, 21:30 ET, 20:30 CT, 18:30 PT

Journey byla rezervace, která se stala pro mnohé diváky Lolly hlavou, ale přesto dlouhodobá, často mutující rocková kapela Neala Schona vystupuje jako headliner na pódiu Bud Light Seltzer, nyní včetně (znovu) Randyho Jacksona na basu a stále představuje nemožně Steve Perry znějící Arnel Pineda na vokálech, kterého Schon skvěle objevil na YouTube (více viz dokumentární film Don’t Stop Believin’: Everyman’s Journey ). Don’t Stop Believin’ vstoupil do americké tradice od svého uvedení v roce 2007 Sopranovci finále série a přijetí různými sportovními týmy, takže pravděpodobně stojí za to naladit se na tento stream alespoň proto, abyste zjistili, kde v sadě Journey umístili své ochranné číslo.

NEDĚLE 1. SRPNA 2021

LOLLAPALOOZA FOO FIGHTERS

Dave Grohl z Foo Fighters.Foto: Getty Images pro FF

Young Thug, 17:05 ET, 16:05 CT, 14:05 PT

Jeffery Lamar Williams, narozený v Atlantě, alias Young Thug, si jízdu užíval. Rapper, hudebník a skladatel se nejprve objevil ve verších a na mix páskách, než se s Camilou Cabello vrhl na Havanu a sledoval, jak se dostala na vrchol Billboard Hot 100, místo, které znovu našel se svou celovečerní prvotinou So Much Fun z roku 2019. . Zuřivě vynalézavý rapový stylista, je snadné si představit jakýkoli set Young Thug s takovou hyperaktivitou a vzrušením jako s excentrickým stylem a přímočarými rapovými údery. Zatímco svět čeká na Punk, jeho druhý studiový počin, můžete se těšit na hlavní singl Tick Tock.

Foo Fighters, 21:20 ET, 20:20 CT, 18:20 PT

Dave Grohl, neobyčejně schopný koexistence jako vůdce nejosobitější americké současné rockové kapely a přátelský dlouhosrstý soused země, který rád pomůže se stěhováním gauče, se v podstatě vyšplhal na světovou hudební královnu. Na cestě bylo několik nominací na Grammy a už jsou v Rock and Roll Hall of Fame. Ale pro fanoušky je Foos set jen o hitech, kterých je mnoho a pravděpodobně u některých jste si nikdy neuvědomili, že znáte všechna slova. All My Life, Best of You Everlong, My Hero, Learn to Fly, Monkey Wrench, Times Like These, dokonce Big Me – pokud dnes existuje americká kapela, která je postavena na uzavření velkého rockového festivalu, Grohl a Foo Fighters jsou rozhodně to.

filmy z koncentračního tábora na netflixu

Johnny Loftus je nezávislý spisovatel a editor žijící na svobodě v Chicagu. Jeho práce se objevily v The Village Voice, All Music Guide, Pitchfork Media a Nicki Swift. Sledujte ho na Twitteru: @glennganges

Hodinky Lollapalooza 2021 na Hulu