Jak se dívat na gymnastku Simone Bilesovou na olympijských hrách v Tokiu

How Watch Gymnast Simone Biles Tokyo Olympics

Simone Bilesová je již dnes legendární pro své gymnastické rutiny, které vzdorují gravitaci. Ve věku 24 let je Bilesová nejlépe vyznamenanou americkou gymnastkou všech dob a její vystoupení na olympijských hrách v Tokiu v roce 2020 znamená její druhé olympijské hry.



Biles získal na olympijských hrách v Riu de Janeiro 2016 pět medailí, z toho čtyři zlaté. Dvě z těchto medailí byly za Bilesovy cviky na přeskoku a na podlaze a nové pohyby gymnastky jsou často zveřejňovány online, takže svět může sledovat její bezprecedentní nové pohyby, jako je její dvojitá štika Yurchenko. Kdy tedy bude Biles soutěžit během olympijských her v Tokiu a jak ji můžeme sledovat?



@Simone_Biles jen tak mimochodem přivedla na trénink na pódium svůj Yurchenko dvojitý skok na štiku! #Olympiáda v Tokiu #SimoneBiles pic.twitter.com/V6veMIHUzW

— #TokyoOlympics (@NBCOlympics) 22. července 2021



NA KTERÝCH AKCÍCH BUDE SIMONE BILES SOUTĚŽIT NA OLYMPIÁDE V TOKIU?

Biles soutěží ve všech hlavních gymnastických disciplínách: přeskok, nerovné tyče, kladina a cvičení na podlaze. Po úvodním kvalifikačním kole se očekává, že Biles bude soutěžit ve všech čtyřech. Pokud by měla ona a zbytek jejího týmu dominovat v soutěži, může získat až šest medailí ve svých disciplínách jednotlivců, víceboji jednotlivců a víceboji družstev.

KDY BUDE SIMONE BILES SOUTĚŽIT NA OLYMPIÁCH V TOKIU?

Harmonogram kvalifikačního kola a následných finále každé události, které bude živě vysíláno na Peacock a NBCOlympics.com , je následující:

KVALIFIKAČNÍ KOLO: 24. července, 23:10 PT/ 25. července 2:10 ET
TÝMOVÉ FINÁLE: 27. července, 3:45 PT/6:45 ET
FINÁLE SOUHRNU JEDNOTLIVÝCH: 29. července, 3:50 PT/6:50 ET
FINÁLE VAULTU: 1. srpna, 1:00 PT/ 4:00 ET
NEROVNÉ TYČE FINÁLE: 1. srpna, 1:00 PT/4:00 ET
FINÁLE PODLAHOVÉHO CVIČENÍ: 2. srpna, 1:00 PT / 4:00 ET
ZAVÁDĚNÍ FINÁLE: 3. srpna, 1:00 PT/ 4:00 ET



NBC bude také vysílat upravené verze všech hlavních událostí v hlavním vysílacím čase.

JAK MOHU STREAMOVAT AKCE SIMONE BILES NA OLYMPIÁCH V TOKIU?

Gymnastické zpravodajství, stejně jako všechny ostatní významné události z olympijských her, bude k dispozici na Peacock , NBCOlympics.com nebo Mobilní aplikace NBC Sports . Kromě toho můžete sledovat na YouTube TV , Hulu + Live TV , AT&T Now , FuboTV a Sling TV.